0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

IMG_1306

Wahhh akhirnya Dato Dr Sheikh Muzaphar kini secara rasmi menjadi duta bagi produk terkenal SNE yang mana kalau korang baca entri aku sebelum ni mesti tahu Duta yang baru jugak dilantik SNE iaitu Scha Alyahya kini menjadi muka untuk SNE PRODUK. Maka, makin ramailah yang akan guna produk bagus ni. hihi!

IMG_1276

Sedikit sebanyak Dato Dr Sheikh Muzaphar berkongsi pengalaman beliau meninggalkan bumi sebagai astronaut dengan ahli – ahli hampir 500 orang semalam.

IMG_1290

Dato Lawrence Low Hock Boon ( orang kuat SNE produk)

IMG_1327

Official ambassador SNE produk, Dato Dr Sheikh Muzaphar

IMG_1265

Sempat jugak Dato Dr Sheikh Muzaphar berkongsi pengalaman bersama SNE produk yang kini menjadi antara produk utama beliau dalam menjaga kesihatan. Bila aku dengar Dato Dr Sheikh Muzaphar berkongsi pengalaman tentang kesempurnaan yang kena ada sebelum lulus untuk misi ke bulan tu, terus aku kagum. Tak boleh ada gigi tampal, parut dan cacat cela kat badan. Daripada berbelas ribu orang tapi hanya dia sorang yang berjaya. Kagum! Kagum! Pilihan tepat SNE menjadikan Dato Dr Sheikh Muzaphar ni sebagai ambassador.

IMG_1294

Sempat jugak aku snap gambar Dato Dr Sheikh Muzaphar untuk tatapan korang dalam blog ni. Layan! kekeke!

IMG_1332

IMG_1335

IMG_1341

IMG_1343

Antara gift yang aku dapat dari SNE Product. Feedback utama yang aku dapat dari kawan – kawan bila dorang tahu aku pergi event SNE, masing – masing macam teruja dan semuanya komen yang positif. Jarang aku dengar produk yang hampir semua kawan aku memuji macam ni.

P/s: Tahniah Dato Dr Muzaphar yang kini dah jadi Ambassador. So korang, jangan lupa dapatkan produk SNE ni ye!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });