0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Spec Nerd? Hurmmm aku mula gila lepas tengok stok spec nerd milik Yana Samsudin masa shoot bersama berita harian. Woaahhhh akhirnya muka tak comel dapat jugak masuk paper buat kali pertama. Macih Yana Samsudin. Terharu tau. Wuwuwuuu.

Nihh koleksi spec nerd aku bersama Nisa Kay. Bahaya kalau follow fashionista shopping dengan aku sekali terikut. 4 spec nerd sebelah kiri baru sebahagian daripada koleksi milik Nisa Kay. Kaler merah sebelah atas pulak milik aku. Pantang kalau pergi uptown dengan Danau Kota mesti kitaorang memondan kat situ. Kahkahkah!

Dua tiga menjak nih, pergi mana – mana event mesti aku tak lepas dengan nerd specky. Nampak lebih menyakinkan untuk interview orang hui kondifen boleh terangkat meyhhhh. Haruslahh beli banyak buat stok budget comelkan?

431463 205181796250199 106426632792383 289316 1018247812 n Bersama Yana Super Friend di Kempen Undi untuk Yana Samsudin

Bahaya jugak penangan Spec nerd nih kan? Sekali pakai mesti nak pakai lagi. Kahkahkah!

417064 205182352916810 106426632792383 289331 680386617 n Bersama Yana Super Friend di Kempen Undi untuk Yana Samsudin

Comelkan Yana Samsudin? Selama follow perkembangan artis kesayangan aku nih, tak pernah lekang spec nerd tu dari dia. Lately, aku rasa makin ramai yang pakai kiranya dah jadi trend makin banyak pulak design terbaru yang menggiurkan hati.

 

 

P/s: Kadang – kadang nak berubah kepada benda baru memerlukan keberanian jugak. Yelah, bukan semua orang boleh terima even kawan sendiri tapi alhamdulillah kawan – kawan aku very supportive. TQ guys. Korang sangatlah bermakna dalam hidup aku. :P

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });