0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

As a blogger, bisnes kad ni antara benda penting perlu ada terutama bagi blogger yang macam aku suka join event sana sini. Selalu sangat kalau jumpa sesapa, mesti dorang tanya ”u ada bisnes kad” and aku jawab ”aaaa bisnes kad dah habis” jawab aku dengan rasa segan. Haaa hilanglaa sorang ahli untuk naikkan trafik blog. hikhik

Kalau bab design aku memang FAILED jadi first time buat bisnes kad dulu cuma mintak orang kedai buatkan. Tapi kali kedua ni ekceli dah lama tertangguh nak buat asyik sibuk sudahnya berbulan-bulan aku pergi event tanpa passing kontek. Lepas kenal Ida Mansor ni baru lah semuanya bergerak smoothly. Haaaa masa memula tu aku berkenan dengan cara dia design header blog lepas tu bagi gambar dengan sikit info tentang aku yang simple nih terus dia buat.  

The Life Of Mansor's Twins

Cantik kan header dorang? Dari header dia, aku buat andaian sendiri mesti dorang tahu nak design untuk header aku. Hasilnya memang tersangat memuaskan hati macam dia tahu jek padahal aku sendiri tak tahu nak explain header macam mana yang aku nak. Maybe dia nih boleh baca fikiran aku haaa ada sixth sense giteww. Okeh, header memang cantik and kawan – kawan pun cakap lepas ni kalau aku tukar lagi dorang pun tak tahu nak kata apa dah tapi tapi tapi aku pun dah taknak tukar. Dah sesuai dengan tema blog. Heeeeee.

Business Cards with Spot UV varnish

Design bisnes kad aku macam biasa guna header blog itu identiti aku as Penmerah. Tapi buat aku tersangat suka dengan design  baru ni sebab dorang letak Spot Uv kiranya gambar aku kat tepi tu nampak lebih menonjol dan kualiti kad pun memang terbaik. Nampak tak contoh design bisnes kad jenis Spot Uv? Haa  Jauh beza dengan bisnes card sebelum ni yang aku rasa dah cantik tapi kali ni aarghhhhh memang tak boleh lawan. Masa dapat tadi terus aku macam adui sayangnya nak passing kat orang lepas ni. Andai dapat bisnes kad macam ni dari sesapa mesti aku simpan elok – elok. Tak sampai hati nak letak merata – rata. Hikhik.

Order Bisnes Card Style l Cantik l Elegan

 

Maklumat Lanjut :

Blog : The Life of Mansor’s Twin

Emel : idamansor@ymail.com

Alamat : 1-96 1st Floor Plaza Idaman

Jalan Jernai Medan Idaman

Gombak 53100 Kuala Lumpur

P/s: Bisnes kad spot uv ni aku cuma pernah nampak sekali jek milik Aizul Marcello. Akhirnya dapat jugak bisnes kad kebaboom cantik. Thank bebanyak kat ida untuk design header dan bisnes kad yang awesome. Lepas ni sila simpan ye design tu sebab nak book untuk next time. Hikhik.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });