0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 Salam.

ls

Kali ni aku nk share dengan korang hari yang paling bermakna dalam hidup apabila dapat offer pergi Hong Kong Disneyland plus boleh bawak sorang partner. Semuanya fully sponsored! Hoyeah!

3 hari 2 malam dan hanya berdua antara saat paling menyeronokkan kerana dari hari pertama jejakkan kaki di Airport HongKong semuanya kena survived sendiri sehingga hari terakhir pun kitaorang berkejaran naik MTR bersendirian dan berjaya sampai ker Airport tepat pada masanya. Aku kongsikan gambar ini kerana peluang sekali seumur hidup tengok fantasy world yang selama ini hanya angan – angan waktu kecik. Sedih sungguh! Tapi tak sangka semuanya mampu menjadi kenyataan dan paling nebes masa tengok chipmunk dan Snow White. Datang ke sana dengan  sahabat yang paling rapat merakamkan detik indah bersama antara saat yang takkan dilupakan. Tapi semua ini aku selitkan bersama di contest ‘’KDK Blown Away Moment’’.

 kdk cara kdk 3

Manalah tahu kan dapat menang kipas pon jadik! Tuah ayam nampak di kaki tuah aku mungkin gambar di Disneyland. Haha! Pemenang utama bakal menang Rm3000 wooo! Bukannya susah pun hantar jek memana gambar yang korang rasa sangat bermakna.

cara kdkcara kdk

Dah hantar gambar apalagi bolehlah share dengan kawan-kawan dan keluarga korang. Hadiah utama dan saguhati hanya layak kepada penyertaan mempunyai sekurangnya 20 undi. Tak susah pun nak menang ye dak?

kdk 5

Dalam 5 minit jek isi semuanya siap! Senang dan cepat bukan susah pun. Haha! Kalau masih tak tahu kat mana nak masuk, korang boleh klik sini Menang KDK.

Aku dah pun submit gambar ini jadi nak minta jasa baik korang untuk vote pulak. Ye ye aku tahu korang malas tapikan korang mesti selalu masukf facebook haa apa salahnya klik sekejap kan untuk gambar aku tu kat facebook KDK. Haha!

Tapi kalau korang nak join, mudah jek! Semua aku cakap mudahkan tapi nak tahu senang jek pergi register terus sebab pemenang diumumkan setiap minggu tau. Hadiah utama akan diumumkan pada 8 ogos 2013.

Hadiah utama;

Wang Tunai Rm3000 dan 6 x saguhati Kipas Syiling KDK (bernilai Rm800). Penyertaan dengan 20 undi ke atas saja layak untuk menang.

Hadiah Mingguan;

4 x KDK 56’’ Kipas Syiling Remote (model K14X8-WT, worth RM295 each)

Maklumat lanjut, korang boleh masuk di https://www.facebook.com/kdkmalaysia.

  

P/s: Aku dah masuk dah mana tahu silapharibulan boleh menang Rm3,000 for free. Hah siapa nak bagi ye dak? Jom semua join tapi sebelum tu vote la dulu ye untuk daku. Kekeke!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });