0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Exchanged Cat Kesampaian Jugak!

Salam.

Warghhhhh! Huuwaarrghhhhhhh! Terpegun dengan kucing breed pure punya milik Aizul Marcello yang konpem ada certificate! Aku cuma ingat nama kucing jantan ni Damian? dahla mata dia bulat gila, manja, nakal tapi paling buat aku geram sebab bulu dia tebal. Sampai aje, nampak dia macam kucing inesen yang comel – comel tapi masuk setengah jam perangai sebenar pun keluar. Mula lah ke sana sini berlari dengan Xaaril. Nampak comel macam betina tapi jantan sebenarnya.

Aku datang lagi sekali ke rumah Aizul untuk pick up si Bella sebab katanya dah preggy. Boleh pulak time nak balik, dorang sempat buat free show dengan aksi terlentang kat tepi. Hebat betul Xaaril tu kan? Last day pun taknak off lagi. Kahkahkah!

Tak sempat nak sembang lama dengan Aizul sebab dia keluar beli burger dan yang melayan kitaorang time tuh tak lain tak bukan Irine Nadia Marcello. Macam pelik kalau korang tak kenalkan? Femes blogger vs blogger cikai macam aku bila bergambar terus hancur derrr! Ecehhh, ambik petikan dari Filem Adnan Sempit 2 tadi.

Muka Irine dalam gambar dengan depan sama aje aku rasa? Masa first time lain sikit macam lebih chinese look tapi malam tadi dah nampak dah rupa dalam gambar sama dengan live. Woaaaaah lembut orangnya bila sembang sopan aje cuma aku yang kurang sopan kot. Penat seharian ke hulu hilir bila malam terus pergi ke sana. Muka pun dah macam poyo semacam. Kahkahkah!

 

 

P/s: Tak lama lagi dah nak kahwin dah Irine. Jangan lupa jemput akak tau. Thanx layan kitaorang semalam sampai tengah malam.Wuwuwuuu.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });