0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Malam nihhh dah makin menutup tirai, mata aku pun semakin layu tapi segar balik lepas layan fanpages dari Langau. Aku suka layan fanpages nih sebabnya setiap komen yang keluar kat wall mesti langsi takde nak kaver malu apalagi nak kaver comel. Kahkahkah!

Kadang-kadang aku rasa komen macam lucah pun ada tapi seronok bila setiap sorang bagi jawapan yang unik buat aku terfikir manusia nih complex. Ecehhh, berfalsafah pulak! Fanpages aku sendiri pun susah nak dapat komen yang best macam nih jadi time aku rasa nak release tension, langau nihhh tempat terbaik sebab boleh luah apa saja. Terbaik meyhhh!

 

 

P/s: Bila laa nak Fanpages aku nak dapat banyak follower. Muahahaaa.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });