0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Optimized IMG 4188 Berlakon Jugak Aku Sudahnya! Thanx Samsung..

Akhirnya keluar jugak muka seposen aku nih kat Samsung punya iklan komersial dalam youtube. Nak gelak pun ada sebabnya tengok muka sendiri kat dalam video. Semua yang ada dalam nih kena buat video jadi hasilnya meh tengok video yang dorang baru upload tadi ye!

Dapat jugak masuk dalam iklan samsung. Macih samsung. Macih nuffnang. Walaupun sekejap tapi sekurangnya dapat jugak pengalaman seram sejuk kena berlakon untuk beberapa scene. Samsung Smart Tv nih antara idea baru yang memang unik dan canggih sebab gabungan teknologi terkini semua dalam satu. Nak tahu apa yang best, korang boleh baca review aku kat entri Samsung Smart Tv

P/s: Setakat nih aku memang stick dengan produk Samsung untuk TV dan jugak home theatre. Sound dia perghh memang terbaik dan tv pun best. Bukan aku jek tapi family pun sama memilih Samsung. Apa pendapat korang?

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });