0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Hari nih jadual aku kelam kabut sikit erm bukan hari nih aje tapi seminggu dua tak terkejar sebab banyak kerja nak kena siapkan. Semalam, aku dapat kol dari nuffnang untuk submit video Digi Fandroid. Ehh bila sebut video aje terus otak aku hanggg! Biar betik kena buat video? OMG!! Okeh, aku nih sebenarnya sangatlah pemalu orangnya jadi nak berdepan depan videocam errr nak berlakon apatah lagi harem aku tak pandai. Bukan takat tak pandai tapi tak tahu okeh! Kahkahkah!

Untuk Digi dan Nuffnang, aku cuba jugak berlakon sikit dalam video untuk join Fandroid day so hopefully dapatlah terpilih. Tak menang takpe janji aku berusaha lebih dari yang aku mampu. Ecehhh berangan aje. Kahkahkah! Time nak shoot video, banyak kali aku bagi alasan taknak buat, banyak kali jugak aku mengelak pastu gelak besar sambil carik bakat berlakon. Lepas sorang – sorang kawan yang duk depan aku kena halau. Agaklah wey, aku nih pemalu dorang main bantai gelak lagik la aku gabra. Pemalu katakan. Wuwuwuuu.

Tengah carik idea shoot video, boleh keluar lagu Christina Perri kat MTV terus semangat berkobar – kobar sebab nak masukkan part lagu tuh dalam video. Rasa segan, malu, tak pandai semua entah hilang ke mana. Hebat penangan lagu tuh kan? Junior pulak kiranya pembantu untuk hilangkan rasa gementar tadi so after all, semuanya dah siap. Alhamdulillah syukur sangat sebab dah settle jugak hari ni.

P/s: TQ untuk kawan – kawan yang tolong shoot video aku tadi. Macih semua.. Eceh, bajet retiskan? Kahkahkah!

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });