0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Weekend baru ni, aku sempat melilau di area The Curve untuk jalan – jalan untuk shopping. Eceh, shoppping laa sangat. Alaaa window shopping jek pun. Dah nak masuk pertengahan bulan, duit poket makin menyusut haruslah berjimat cermat. Time lalu lalang di antara jalan The Curve dengan Ikano, terjumpa pulak orang Celcom duk passing Cupcakes free. Haaa free kot! Laju jek kalau orang kasi barang free. hikhik

Siapa yang kebetulan lalu kat area nih memang bertuah sebabnya bukan 1 jek dia kasi tapi kalau korang mintak 2-3 pun dapat tau. Tapi yang bestnya cupcakes dari celcom ni bersempena dengan Hari Malaysia.  

Haaaaaaaaa bukan aku sorang jek yang ada siap Mejah pun join sama. Tapi time bagi cupcakes ni ada jugak sesetengah kereta yang takut nak berhenti. Maybe dorang fikir nak kena bayar agaknya? Apa pun, celcom ni memang terbaik! Sangat peka dengan masyarakat dan jugak pengguna celcom. Memang berbaloi! Cayalahhhh!

Maklumat lanjut untuk Cupcakes Free dan lain-lain, boleh terjah sini : https://www.facebook.com/cupcakeschallenge

 

 

 

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });