0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Gambar Bersama Aliff Aziz

 

Waachaa..

Aku update gambar artis lagi tapi kali ni aku rasa artis yang susah nak jumpa Aliff Aziz. Baidewey, dari pagi sampai petang aku berkampung di party budiey kat zouk kl. First time pergi zouk tapi siang – siang hari mana ada lampu lip lap cuma mata aku aje yang lip lap lip lap mencari artis untuk snap gambar. Dua tiga hari ni blog aku dah penuh dengan gambar artis aje kan mesti korang muak asyik – asyik up entri hiburan. Wuwuwuuu.

Sebenarnya kitaorang nak buat bentuk love tapi tak jadik. Gelakkan kat diri sendiri sebab eksited lebih bila jumpa Aliff Aziz. Ensem woaaahhhh sampai dua kali aku pergi snap tak segan – segan. Gambar memula tak jadi sebab dia tinggi sangat nampak aku pendek yang amat jadi aku mintak untuk second round but kali ni aku nak posing duduk. Over sungguhhh! Nasib dia sporting. Haaa kan sama tinggi  baru gambar nampak cantik? Tapi love bulat? Huii bulat pon boleeeee! Kahkahkah!

P/s: Gambar first tu kononnya nak buat bentuk love penuh jari tapi tak jadik jugak. Kemain aku senyum melebar bila Aliff Aziz suruh pegang jari dia tapi love pulak tak jadi. Muahahahaaa. Takpe, janji aku dapat borak dengan bergambar pun dah memadai. Ecehhh, sejukkan hati sendiri. Nak layan lagu dia laaa kejappp. Wuwuwuuuu.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });