0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Gambar Bersama Daniel Adie di Napbas

 

 

Waachaaa.

Aku selitkan dulu gambar bersama dengan Daniel Adie yang hot gituuuu sebagai santapan mata korang sebelum tido. Alaahhhh takkan tak kenal kot? Jejaka blogger yang hensem meletup pujaan adik – adik kat luar sana. Uhuk, tak terfikir pun boleh jumpa sebab aku ni bukanlah kenal sangat dengan orang femes amos. Well, Thanx to Nisa Kay sebab dia, aku kenal budak lelaki bernama Daniel Adie. Wuwuwuuuuu.

First time aku pergi event glamerous lagi gah sampai feeling macam retis. Haiyahhhhh perasan betoi laa! Isk! Isk! Errrr rasa segan masih tak hilang sebabnya nebes pakai dress ladies belum lagi reda. Rasa nak menaip sambil pejam mata bole? Huhu! Ehhhh ehhhh sama kaler pulakkan? Jangan jelesss ye adik – adik, tema hari tu black tie so opkos laaa baju semuanya kaler hitam.

Sebelum ni, aku kenal Daniel Adie ni dari blog Nisa Kay tapi bila jumpa kat depan woaahhh segan meyhh. Jejaka hot kan bila jumpa depan mata terus gagap menjadi – jadi dibuatnya. Mood gatal sudah kembali nampaknyaa dush dushhh tumbuk jejauh. Sebenarnya, aku ni bukan apa rasa seronok dapat jumpa rakan blogger kat depan mata tambah pulak semua dress up meletop bagai! Kagum aku dibuatnya bila tengok baju sorang – sorang. Event macam ni aje laa boleh nak cuci mata kan? Muahahahaaa.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });