0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Gambar Hadiah MegaGiveAway Penmerah.Com

Salam.

Entri untuk MegaGiveAway aku dah launch semalam tapi hadiahnya aku belum bagitahu kan? Randomly, aku cuma cakap ada lebih 60 hadiah yang aku akan giving out untuk reader dan follower blog. Baidewey, sehingga hari ini hadiah semakin bertambah sebenarnya dan aku try untuk aim sebanyak 100 hadiah. Makin banyak makin meriah. ye dakkk?

Tapi haaa tapinya mesti ada yang dah baca entri sponsor Nisa Kay yang bagi 5 set barangan Maybelline dan jugak beg pink untuk korang. Woaahhhh maybelline kot? Bukannya senang nak dapat tapi kat giveaway aku mana tahu korang bertuah? Tak salah mencuba. Ehh hadiah aku punya belum reveal lagi kan? Jom kita tengok apa yang best?

Aku tempek muka antara sponsor MegaGiveAway Nisa Kay dan Ziera Zain sebab dorang tak pandai snap gambar. Takpe aku faham sesekali korang nak merasa ada muka dalam blog picisan ni kan? Kahkahkah! Bukan setakat barangan perempuan tapi ada jugak barangan lelaki untuk reader lelaki aku. Kesian pulak kalau semua barangan perempuan takkan nak bagi hadiah skirt kat lelaki, mau aku yang tergolek gelak tak cukup tanah.

Bantal Angry Bird nihh antara yang aku suka dari sponsor Yana Yassin malangnya aku tak boleh nak kaut untuk diri sendiri sebab kena share dengan korang. Warghhh aku suka gila dengan bantal kaler hitam merah nampak elegann meyhhh! Macih yana sudi sponsor dan support GA aku. Terharu wooaahhh!

Senarai Sponsor GA:

Ziera Zain

Nisa Kay

Alyza

Yana Yassin

List Hadiah;

Tudung Bawal 3 tone

Mp3

Shawl

Barangan Mekap Maybelline

Garnier

Wang Tunai

Angry Bird Pillow

Chelsea Cap

Aksesori perempuan

Maxi Dress

Minyak Wangi

Kenzo Beg

Barangan Penjagaan Rambut

Pencuci Muka Lelaki

Vaseline Care Produk

P/s: Baidewey, cara aku pilih pemenang tak susah cuma guna random generator so semua orang ada peluang yang cerah untuk menang. Buat entri dan tunggu aku umumkan pemenang. Minggu ni aku tak sempat nak mulakan lagi hadiah untuk Top Komentator sebab esok aku balik kampung so next week akan ada weekly cash Top Komentator. Rajin – rajinkan untuk komen entri aku ye! Gudluckkk!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });