0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

First time aku dengar McDonalds kat Puncak alam kena rompak oleh 5 perompak bersenjatakan parang dan menyedihkan apabila dorang ni merompak semua harta benda pelanggan termasuk laptop dan jugak mesin juruwang kat kaunter. Mungkin dorang terdesak sangat sampaikan sanggup mencuri mesin juruwang. 

Perompak menaikan proton satria hitam number plate WHU 3832 dan kalau korang nampak kat mana – mana laporkan kepada polis. Ehhh skemanya ayat aku? Heeeee.

Akibat rompakan bersenjata ni, 2 pelajar dikatakan trauma dan takde kemalangan jiwa dilaporkan. Fuhhhh nasiblaa dorang punya aimed cuma barangan berharga jek kalau dibuatnya merompak pelanggan sekali bertambah teruk jadiknya. Aku rasa dorang rompak kat McDonalds Puncak Alam ni maybe sebab jauh dari kawasan terbuka kiranya kalau melarikan diri tak sempat untuk dikejar.

 

 

 

P/s: Kena lebih berhati – hati lepas ni. Sumber : IniBlog

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });