0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Alhamdulillah sekali lagi aku dapat sponsor daripada kawan blogger siapa lagi kalau bukan budak comel ini. Woaahhh hadiah dia terbaik meyhhhh Jam Tangan kot? Mesti korang semakin teruja bila hadiah makin best. Tepuk tangan berirama ye semua. Kahkahkah.

Untuk sponsor kali nih, aku cuma request dari sahabat terdekat jek sebab risau bila tak kenal takut ada masalah lain. Tapi sambutan agak menggalakkan dorang bagi sokongan penuh untuk MegaGiveaway kali nih. Sebenarnya, sponsor jam tangan aku nihhh rajin jugak bagi hadiah untuk reader blog dia so korang bolehlah melawat blog beliau ye kalau nak hadiah lain.

Hadiah latest dia tawarkan earphone beats by Dr. Dre. Kalau tak silap aku, bulan Februari punya hadiah Jam Tangan Guess? Fuhhh mantap gila. Mana nak cekau barang free ye dakk? Even aku sendiri bila tengok orang bagi hadiah best pun rasa nak join sama tapi apakan daya, aku penganjur kena lah berputih mata. Muahahahaaa.

P/s: Macih bebanyak buat Yana yang sudi support GA aku kali nih. Kepada yang belum join tuhh apalagi jemputlaa join beramai – ramai ye!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });