0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaaa..

Waaah nampaknya ramai yang support kontes dari Penmerah.com. Tak sangka dapat sambutan daripada kawan – kawan blogger. Baidewey, ada lagi 2 minggu sebelum korang dapat 25 barangan secara free woaahhhhh.

anigif penmerah 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Kali ini, aku bukan nak bercerita pasal kontes tapi aku nak update dengan korang tentang hadiah untuk Top Komentator minggu ni. Aku ada janji nak bagi Rm50 dan jugak mystery gift tapi mesti semua tertanya apa kebenda laa yang aku nak bagi tu. Okeh, tanpa buang masa korang, untuk pemenang minggu ni, korang akan dapat magnet fridge dari USS punya. Wuwuwuuuuuu.

Seee, cantikkan? Aku ni peminat magnet fridge jadi kalau pergi memane aku memang akan carik buat koleksi. Kalau korang rasa berminat nak Rm50 dengan magnet fridge, komenlaaa ye! Muahahahaaaaaa.

P/s: Tarikh tutup untuk Top Komentator ialah pukul 12 tengah malam ni so lepas pukul 12 malam, aku akan umumkan siapa pemenangnya. Gudluck guys!

Thank for joining and reading. Have a nice day. Wuwuwuuuuuuuuu.

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });