0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaa.

Woaaahhh dengan nada teruja, aku tak sabar nak pergi Volkswagen Test Drive 2012 hari ini. Volkswagen meyhhh. Tak dapat beli dapat lenjan pun jadik. Wuwuwuuuu.

Tahun lepas, aku pernah dapat peluang lenjan Volkswagen polo baru kat sepang. Memang best gila sebab tu dapat peluang lagi sekali aku tak fikir banyak kali. Cee tengok muka aku tahun lepas yang sungguh laaa inesen. Ada beberapa pilihan kereta yang boleh dipilih so lets cekidaut bebeh.

• Polo 1.2 TSI
• Golf 1.4 TSI
• Passat CC 2.0 TSI
• Jetta 1.4
• Passat 1.8
• Polo GTI

Aku pilih Polo gti sebab aku tak suka kereta besar sangat. Kereta idaman? Woaaahhh Volkswagen Scirocco yang tah bila aku boleh merasakan. Dapat duduk pun jadiklaa. Huhu! Baidewey, Polo Gti ni macam aku dah test drive tapi mungkin Pilo 1.2 tsi kot? Sedapkan hati sendiri. Muahahaaaaa.

P/s: TQ nuffnang sebab bagi aku merasa naik Volkswagen nanti.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });