0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Korang dah join belum Projek Sparkle bersama Yuna? Alaaa projek yang korang cuma perlu submit idea untuk tolong Yuna hasilkan klip video dan kalau Yuna berminat booommmmmmm idea tuh boleh muncul dalam video Yuna. Terbaik woaaaahhhh!

Yuna Samsung Galaxy Note

Nampak macam susah tapi sebenarnya simple dan kalau korang kreatif, boleh pejam sebelah mata jek. Korang boleh upload apa-apa gambar yang menarik takpun lukis aje kat dalam website nih then boleh submit. Tak sampai 5 minit boleh siap meyhhh. Kalau malas sangat, haa korang boleh cari perkataaan yang menarik kat dalam google ker lepas tuh submit. Mana tau menang haaa kan seronok?

 

Tema projek sparkle Yuna minggu nih adalah Hope dan Courage. Idea aku takdelah hebat mana sebabnya aku bukanlah orang yang banyak idea. Jom tengok idea aku. Wuwuwuuu.

Now, you tell me. Which girl would not love to be loved by the perfect man of her heart? Semua perempuan takkan menolak untuk disayangi terutama dengan lelaki idaman hati. Everyday some people putting Hope and Courage trying to search for their perfect one but eventually it may not turn out to be the one that they have always been dreaming for. Bukan semua impian mampu menjadi realiti.

Every girl dreams of prince charming. Tapi realitinya, bukan mudah untuk memiliki Lelaki Sempurna melainkan korang menyimpan harapan dan Usaha untuk memperbaiki dan menerima kelebihan kekurangan pasangan korang and someday, there’ll gonna be a sunshine out there. Cewaahhh, panjang pulak idea aku kali nih. Kahkahkah.

Haaa kan aku dah cakap simple idea pun boleh so korang, mehla join sesama bukan susah sangat pun. Tak salah mencuba tuah selalu ada di mana – mana ye! Mudahkan? Korang boleh submit idea ataupun lakaran yang korang rasa menarik di Sparkle Project. Kat link yang aku bagi tu ada jugak idea-idea yang dihasilkan oleh orang lain so bolehlah korang tengok mana tahu  idea korang boleh muncul nanti? Apa tunggu lagi? Submitlaahhh sekarang.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });