0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

step up

Woooaahhhh Step Up kini kembali dengan version baru iaitu Step Up Revolution ”One Step Can Change Your World”. Sebelum ni aku suka sangat follow dengan previous filem step up jadi aku rasa mesti yang latest ni terbaik punya. Soooo, How i step up with nuffnang? Apalagi kalau bukan dengan flash mob. Woot woot!

Flash mob kali ni perlukan kerjasama semestinya daripada blogger dan of courseeee para nuffies leading by Nicholas Chay. Why him? Sebab aku rasa dia murah dengan senyuman dan paling senang untuk tarik penonton dancing together. Bila ramai penonton menari bersama haaa baru lah flash mob namanya. Hikhik. Macam mana aku nak create flash mob versi sendiri?

Haaaaa first of all, aku akan gabungkan beberapa tarian dalam 1 flash mob antaranyaaa tarian Kungfu. Walaupun nampak macam susah tapi sebenarnya yang paling sukar tu lah yang paling menarik dan cantik untuk dihasilkan.

 Tarian Balet

File:Randai Padang Panjang.jpg

Step ketiga yang aku akan masukkan dalam flash mob adalah silat melayu. Haaaa macam mana nak bersilat dalam flash mob aku? Silat ada beberapa jenis jadi perkiraan aku amek jek silat yang paling senang untuk digabungkan bersama tarian kungfu dan balet dan of course memerlukan beberapa personal coach untuk coaching my team. Alamak! Nampak macam susah jek? Heeeee.

Haaa tarian dah ada tapi theme macam mana? Untuk Flash mob kali ni, theme semestinya perlu warna putih dan biru berlatar belakangkan lagu Good Feeling by Florida. Baru seronok!

Venue untuk buat flash mob pulak sesuai kat depan Sogo Malaysia. Kenapa? Woaaahhh tak kira masa kat area sogo semestinya penuh dengan mereka yang suka bershopping jadi sesuai sangat untuk organised flash mob.Mesti ramai yang akan berpusu-pusu join menari bersama dan mungkin akan rakam sekali flash mob ini.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });