0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Hk

Baru jek semalam aku update pasal blogger Air Asia dan akan ke Macau minggu depan tapi hari ini alhamdulillah rezeki melancong FREE lagi sekali ditaja sepenuhnya ke Hong Kong Disneyland. Syukur dengan rezeki yang semakin murah. 

Minggu ini aku akan fly ker Jakarta dan balik Malaysia nanti tak sempat panaskan bontot kena fly pulak ke Macau, China. Merasa jugak ker overseas. haha! Sekali tawaran datang haa amek kaw! Tak sempat nak rest pun punya penuh jadual untuk bulan May dan June. Rezeki dari Allah. Semakin ramai yang mula nampak jenama PenMerah. Sebelum ni, kerap aku dengar kawan- kawan yang bagitahu ramai kawan ofis dorang yang follow facebook 1Million aku tuh tapi aku diam jek. Tapi sekarang, kalau aku pergi kedai printing  terutamanya mesti macam ahhhhhhhhhhhhh facebook penmerah ”awak owner ker”? Dalam hati ahh sudah nak jawab apa nih? Angkat kening jekla jawabnya.

Mesti ramai tak percaya owner facebook 1 Million tu perempuan. Zaman sekarang, takde beza dah lelaki perempuan semua boleh maju kehadapan yang penting usaha dan kerajinan, insyaAllah rezeki akan muncul kemudian hari. Menjadi blogger ini kena banyak bersabar dan memilih haluan yang betul baru terasa kepuasan tu. InsyaAllah lepas ni, setiap bulan aku akan update entri travel lebih daripada biasa memandangkan blog penmerah aku nih dah pun menjadi Official Air Asia Blogger. Jangan muntah ye kengkawan.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });