0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Im Going to Korea in a Few Week! Alhamdulillah.

Salam.

names

Alhamdulillah. Tak tahu nak gambarkan perasaan gembira bila dapat tahu menang dalam kontes Asian On Air Program yang mana hadiah dia ehem ehem pergi Korea selama 5 hari. Terkedu. Tergamam. Terdiam seketika masa dapat tahu nama aku antara 6 blogger Asia yang terpilih ke Korea. Pernah tanamkan niat ke sana tapi tak terfikir akan ke Korea pun sebabnya macam mustahil tapi tu lah kan. Kalau dah namanya rezeki, memang dapat jugak.

korea

Sorang lagi partner yang menang jugak Rayyan Hairies. Memang patut dia dapat sebab story lines agak sedih dan pengalaman yang dia share tu, aku rasa tak semua orang lalui. Ikutkan, aku tak harap untuk menang pun tambah pulak buat story ni 2 jam sebelum tarikh tamat tapi 2 jam yang ada tu, aku manfaatkan betul-betul kat fanpages. haha! Promote! Promote! Promote! Tak sangka pulak terpilih tapi orang kata kalau ada usaha insyaAllah ada rezeki kita. Yang penting USAHA!

Apapun semua takkan dapat kalau bukan dapat pertolongan dari kawan aku kat facebook dan jugak Rayyan untuk entri pertama dalam English ‘My Unforgetable Travel l Macau‘. Pengalaman pertama aku travel kat luar negara dan jugak tempat pertama yang buat aku kagum selama duduk kat sana. Alhamdulillah. 2 tahun berblog, semakin banyak hasil yang diperolehi. Bukan mudah nak senang yang penting sentiasa berusaha dan positif!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });