0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

First time dalam seminggu ini aku boleh bangun tido seawal jam 7.00 pagi tanpa rasa malas. haha! Bermalam di Megaview Hotel sememangnya menyeronokkan tambah lagi dapat buat treatment rambut berjam – jam, perghhhhh memang tido lena dibuatnya. Pagi buta lagi aku dengan icah dah berlegar – legar  kat tepi benteng sungai Pahang. Hajat di hati nak amek udara segar! huhu!

Nampak jer bot lalu kat tepi, terus aku teruja mintak icah snap laju – laju. Muahahahahaaa. Nak kata aku tak pernah naik bot? Huh 6  tahun berturut – turut kerja aku setiap semester naik turun bot pergi ke pulau bidong sampai muntah pun dah muak tengok aku. huhu!

Agak lama jugak aku tak ambik udara segar di pagi hari.

 What a beautiful days!

 Sejuk jer mata tengok pemandangan macam ini.

Paling tak boleh blah bila cubaan menjadi burung gagak nampaknya berhasil! Muahahaahahaaa. Kredit gambar to Icah Aman aka nama penuhnya Siti Aiesyah. Cantik nama adik kesayangan aku sorang ini.

 

 

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });