0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Apa korang buat kalau Iphone 4s ni korang dapat miliki time raya nanti? Mungkin korang boleh show off a bit atau mungkin setiap masa korang boleh layan twitter dan facebook tanpa jemu? Haaaa itu antara kemungkinan yang korang dapat andai memiliki Iphone 4s. Tapi mana nak dapat duit sebanyak Rm2k++ dalam masa singkat tambah pulak nak beraya banyak mau shopping. Tapia sekarang korang tak perlu nak risau lagi dah.. Kenapa? Meh baca sampai habis kat bawah ni.

Dengan rekabentuk Iphone 4s ni memang menjadi idaman semua orang tapi tak semua mampu nak beli ye dak? Tapi kali ni, Celcom dengan baik hatinya menawarkan plan serendah Rm268 mampu milik untuk korang semua miliki Iphone 4s ni untuk beraya. Rm268 okehhhh! Sangat murah dan berbaloi! Huiiii urut dada berkali – kali. Phewww! Murahnyaaaaa!

Macam mana korang nak dapatkan Iphone 4s dengan data 16GB? Caranya mudah jek iaitu korang upgrade Plan sekarang kepada Plan Iphone dan cuma perlu pilih aje warna apa yang korang nak putih atau hitam dan zasssss terus mampu milik! Tapi tawaran ni hanya sampai 15 september 2012 jek tau so siapa cepat dia laaa mampu bergaya nanti.

Apa yang best dengan Plan Iphone ni? Korang tak perlu nak bayar duit pendahuluan dan lepas dah beli, percuma 6000 minit untuk korang bergayut dengan talian yang sama dan ada lagi! Diskaun sebanyak 10% untuk aksesori yang korang minat. Menarik pulak tawaran kali ni. Tapi yang best bagi aku boleh mampu milik dengan hanya Rm268 saja pluss bayaran serendah Rm98. Makin kurang beban aku setakat nak bayar Rm98. Celcom ni macam tahu jek kehendak customer. hikhik

Promosi ini terbuka hanya kepada Celcom First and Celcom prepaid sahaja yang telah melanggan 12 bulan ke atas dan  berminat untuk memiliki Iphone 4s 16GB.  Apa yang korang perlu buat cuma perlu menukar plan sekarang di cawangan Celcom yang berdekatan.

P/s: Aku ni pun rasa macam nak bertukar ke Iphone jugak memandangkan Samsung SII asyik hang jek tambah pulak bila online setakat ni Plan Celcom paling memuaskan hati dengan Rm18 Unlimited Internet untuk seminggu. Maklumat lanjut, korang boleh terus ke laman web Celcom. Amacam? Teruja tak korang? Komen sikit.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });