0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Cinta? Data? Apa kena mengena? Kalau dulu mungkin korang akan confuse kan tapi sekarang ni sebut DATA mesti korang akan fikir KOMUNIKASI. Tak dinafikan, cinta sekarang lebih bertambah kuat dengan adanya komunikasi terutamanya melalui telefon bimbit. Tak kira di mana saja korang berada pastinya jalur lebar ni akan mendekatkan korang dengan insan tersayang. Masih ingat lagi tak dengan entri kisah Amy dengan Nick dan Joe? Siap keluar kat TV lagi!

Kali ni aku nak sambung kisah Don’t Lose It All – Episod 2. Rasanya kalau yang suka tengok TV kompem ahhh tahu pasal percintaan pasal dorang nih. Banyak kali kot bersiaran dalam TV tapi itu baru episod pertama cuma sambungan aku nih episod dua okay! Update lagi laju dari TV. Mampu? Kekeke.

Ending episod 1 hari tu Amy macam bersedih disebabkan Nick yang membisu tanpa khabar berita. Masalah berjauhan dengan insan tersayang lagi rumit kalau takde DATA tapi untuk kisah dorang ni agak unik kerana zaman sekarangkan dah ada DATA. Di mana silapnya ye? Nick dah menjauhkan diri ada kemungkinan Amy dah move on? Apa pendapat korang?

Cuba tengok video ni mesti korang akan dapat sedikit sebanyak gambaran;

Sambungan daripada episod 1 hari tu, dalam video episod 2 ni, korang boleh nampak cincin dan jugak amy yang bergembira dengan Joe plus plus plus sangat mengejutkan apabila NICK muncul secara tiba – tiba. Ada jugak macam pergaduhan? Errrr Amy dah move on ker? Buat aku tertanya – tanya pulak dah.

Kalau nak tahu cerita ni dibongkarkan sepenuhnya, kena tunggu pada 18 Januari 2013. Nak tahu detail penuh haaa boleh layari http://www.xpax.com.my/ #DontLoseItAll @xpaxsays 

Sedikit quotes untuk lelaki yang bakal kehilangan insan tersayang;

”Apabila seseorang wanita tidak lagi menangis untuk anda bermakna telah ada lelaki lain yang berjaya buat dia tersenyum”

P/s: Cinta jarak jauh ni bukan hanya sekadar percaya tapi kena lebihkan perhatian kerana perempuan mudah setia dengan lelaki yang mengambil berat. Di situlah DATA memainkan peranan penting walaupun hanya sekadar 1 mesej. Bila dia pergi yang tinggal hanya kenangan yang tak mungkin akan kembali lagi di sisi.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });