0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Jualan Hari Raya 2015 | Takzim Textile

Assalammualaikum,

Baru baru ini sambil lepak,  minum pagi sambil menelaah paper Harian Metro,then ternampaklah satu artikel yang agak menarik ni . Tawaran menarik sempena Raya 2015 .

Takzims textile

Terus buka handphone Google jap, Mana Takzims yang berdekatan, then jumpa Takzims Shah Alam Seksyen 11. Ala, yang sebaris dengan TM dan TNB. Atas sikit dari Grand Blue Wave Hotel. Alaang alang esok ada hal dekat Shah Alam boleh la singgah sekejap.

Takzim Textile

First Impression, banyak betul kain dan baju kat sini. Walaupun saiz kedai macam biasa saja tapi sangat banyak pilihan. Ada kain chiffon, kain dull satin yang orang ramai selalu jual online tu, kain English cotton, kain motif batik, macam macam lagi lah. Koleksi baju kurung dia pun boleh tahan banyak. Menarik dan berpatutan lah. Sebijik artikel paper tu.

Sambil-sambil pilih kain, sempat lah sembang sembang dengan salesgirl kat sini, banyak rupanya outlet Takzims ni. Ada 7 semuanya. Ada satu kat Bandar Tok Arau, Perlis, ada dekat Tesco Sri Iskandar. Dekat Selangor ni saja dah ada 3 outlet. Sekyen 11, Seksyen 7 dan kat dalam Tesco Rawang. Kalau yang ada kat Pahang boleh la singgah ke cawangan Muadzam Shah dan Bandar Pusat Jengka.

Jubah & tudung pun banyak yang menarik. Design semua yang terbaru dan terkini. Nie antara yang di snap shot dapat dari IG Takzims.

Takzim Textile

Pashmina Fancy 01

Banyak lagi design baju yang cantik cantik kat sini, murah pun murah, tampak selesa lagi. Ada pulak kain ela Cotton Borneo. Cantik I tell you.

Jubah Armel Matching 02

Jubah Armel Matching Takzim Textile

Cotton dia, MasyaAllah, lembut!. Design design dia semua menarik, bermotifkan batik Sarawak. Kain ni RM 60.00 ja sepasang. Kain bidang 60”, kira ini sangat sesuai lah untuk yang nak buat jubah atau dress. Kalau pakai kain ni konferm korang satu satunya yang ada design ni sebab kain di Takzims print snediri, jadi xda sapa pun kat luar ada kain ni. So korang boleh jadi unique gitueeee.

Borneo Cotton 01

Oh Important Note. Harga semua dah termasuk GST. Best gilerrrr. Beli pun tak perlu pening pening. Price tag tulis RM 60.00 korang bayar RM 60.00. Siap! Lagi pun sapa nak bagi kain cotton RM 60.00 sepasang kan? Online pun jual RM 80.00.

Nak tengok semua koleksi Takzims?

Pi terjah dan Follow
FB dengan IG Takzims ni

FB –  http://www.facebook.com/takzims

IG –  http://www.instagram.com/takzims

takzims

[Cover Photo dari FB Takzims]

Yang mana masih belum lengkapkan almari untuk raya ni boleh lah ke Takzims. Jualan raya dah start pun.

Oh sebelum terlupa, salesgirl tu ada cakap yang Takzims dah ada outlet baru di Jengka & Muadzam yang mula menjual makanan makanan sunnah dan dari Timur Tengah. Ada Kurma, Minyak Zaitun, Habbatussauda, Buah Teen, Kismis, Pati delima, Pati kurma, Cuka delima, Cuka epal, Cuka Kurma dan banyak lagi lah.

Takzims Food 02

Takzims Food 03

Untuk peniaga , kat sini pun boleh buat belian borong. Tak kira kecil atau besar, semua boleh. Nak info atau nak katalog? Request je ke email info@takzims.com.my Kalau nak lagi direct boleh je terus call kedai di Shah Alam  016-2084627 dan bercakap dengan manager En. Haniff. Awal ramadhan nanti kalau korang nak borong Kurma dengan Takzims Food boleh je calling calling. Ok lah, kalau korang ada apa apa lagi persoalan dan pertanyaan, pi terjah Media sosial Takzim.

Facebook : http://www.facebook.com/takzims

Instagram : http://www.instagram.com/takzims

Website : http://www.takzims.com.my

Contact Person :

Untuk Belian Borong
Kain – En Haniff – 0162084627
Makanan – En Jafarul – 0162155271

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });