0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Seharian aku tak hapdet blog, tak keluarkan entri seperti biasa hurmmm agaknya ada yang rindu tak? Eceh bajet femes aje! Seharian aku meninggalkan blog penmerah semata – mata nak jumpe Yana Samsudin kat Karnival Karangkraf kat Shah Alam.

Sebelum pukul 4 lagi, aku dah bertenggek kat booth Digi dengan first time dol pakai baju kaler pink. Hui kalau adik aku baca entri nihhh sumpah dia boleh menangis kaw! Silap haribulan boleh jadikan bahan untuk kenakan aku. Sebelum nihh aku tak pernah berbaju pink tapi untuk Yana Super Friends (YSF) well aku sanggup walaupun sebelum nihh pink tu kaler last aku akan pilih. Okeh, bocor rahsia lagi! Kahkahkah!

Full entri insyaAllah esok aku up kan sebabnya malam nihh badan dah exhausted gila dari pukul 2 petang sampai 2 pagi aku berkampung kat sana. Cukup 12 jam berjimba cuci mata dengan artis yang gempak – gempak! Sangat best! Sangat ohseeeemmmm! Nak tahu apa yang best apa kata esok korang pergi meriahkan Karnival Karangkraf baru dapat feel lebih. Aku nak get some rest dulu mencari tenaga untuk up entri special untuk Yana Samsudin.

P/s: Akhirnya dapat jugak jumpa dengan Yana Super Friends (YSF) tadi. Thanx guys! Korang memang sporting dan mesra.

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });