0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Apa korang buat kalau terpaksa kahwin dengan insan yang kita tak pernah kenal dan dalam 3 hari dan membuat keputusan untuk bercerai? Haaaa sanggup atau tak? Filem Untuk Tiga Hari mengisahkan kisah cinta luar biasa dan agak pelik. Untuk Tiga Hari mengisahkan tentang dua pasangan kekasih yang terpaksa berkahwin atas desakan dan pilihan orang tua.

asangan kekasih ini memutuskan untuk bercerai selepas tiga hari mereka mendirikan rumah tangga. Dalam 3 hari jugak, pasangan ini baru sedar “cinta ” tidak memerlukan masa yang lama untuk mengenal hati budi andai sudah ketentuan Allah S.W.T. dan adakah mereka akan bercerai selepas 3 hari?

Korang boleh tengok preview filem ni pada 18 september 2012 – 19 September 2012 sehingga pukul 12 tengahari. Layari www.astrogempak.com.my/untuktigahari.aspx.

Pelakon filem Untuk Tiga Hari: Afdlin Shauki, Rashidi Ishak, Vanidah Imran, Ayu Raudhah, Dira Abu Zahar, Zizan Nin, Ainul Aishah, Nabil Ahmad, Zizan Raja Lawak, Fauziah Ahmad Daud, Zaibo, Khatijah Tan dan Atilia.

Penerbit: Sharad Sharan (Ombak Rindu)

Pengarah: Afdlin Shauki

Pelakon: Adflin Shauki, Rashidi Ishak, Vanidah Imran, Ayu Raudhah

Produksi:  Tarantella Pictures Sdn Bhd.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });