0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Ikutkan sepatutnya minggu lepas entri ni dah on air tapi entah kenapa bila aku publish, yang keluar cuma tajuk entri. Semua ni Malware punya pasal laa so aku takde back up menaip untuk kali kedua. Tapi takpe, bila belek semua gambar aku kembali senyum sebab teringatkan kemeriahan 2nd Birthday Yana Superfriend (ysf) di Nandos Taipan, Subang Jaya. Amacam? Cantik tak gambar Yana Samsudin untuk tatapan korang? 

Kali ni sponsor makanan kitaorang semestinya NandosTaipan. Terima kasih ye nandos untuk hidangan terbaik dari ladang nih. Boleh tahan ramai yang datang terutama sekali keluarga Yana Super Friend dan jugak ada aaronator plusssss team Fadzil Azahari. Haaaa kan seronok bila semua datang dan berkongsi kegembiraan bersama? Takde rasa nak sekat mana – mana fans join kegembiraan beramai – ramai. Ini baru family namanya. >.<

Hidangan buat kami agak special kerana Nandos menyediakan hidangan terbaru dorang ”The Democracy Platter”. Memang panas dari dapur meyh!

Ayam nih korang nampak sikit jek kan tapi Nandos sememangnya tak mengecewakan kami kerana hampir penuh 1 meja dengan pilihan menu yang ohsem! Sampaikan aku pulak yang menolak nak makan ayam punya penuh perut dengan makanan.

Antara yang hadir bergambar bersama Yana Samsudin. Kalau yang belum tahu, yanasuperfriend ni merupakan fans club Yana Samsudin tetapi bagi aku yang dah setahun lebih dengan dorang, kitaorang dah macam family. Dari awal aku join dorang, layanan Yana memang mesra yang mana kalau korang duduk sebelah dia takde rasa ehhh kita ni peminat. Korang boleh gelak macam hantu, boleh bergosip macam kawan – kawan dan boleh tanya jek apa jek kat dia tanpa rasa segan. Kadang – kadang kita tak sedar pun ehhhh dia artis. Haaa lebih kurang macam tu la maksud aku. >.<

Selama aku dalam bidang blogger dan media, artis yang suka melayan sesiapa saja tanpa prejudis, boleh share apa saje, boleh bergelak ketawa, boleh berkomen – komen dalam instagram macam kawan- kawan rasanya Yana Samsudin jek. Kalau aku komen mesti dia tak pernah tak balas. Ikutkan aku nih bukanlah setiap masa nak tweet dia, nak komen instagram dia, nak skodeng blog Yana apalagi nak mengampu dia ”yana, tolongglaaaa balas tweet saya” Ohh no! no! no! tuuuhh bukan aku weyh! hikhik. Tapi aku rasa semua ahli ysf perasan, setiap tweet atau instag dorang mesti yana akan follow up dan spot check. Amacam? Seronok tak?

Aku rasa seronok atau tak event hari tu, korang tengok jek reaksi Nisa Kay. Kemain naaa. Hapi sungguh!

Orang kuat ysf, Nedz.

Kalau korang kenal Melaka Boy, nih la orangnya tapi aku nampak dia makin kurus. Ketara sangat kot. Nampaknya aku kena buat kerja macam dia biar kurus dengan berjaya. Hikhik

Jangan tak tahu, untuk sambutan birthday Yana Super Friend, Bos Mig David Teo pon ada tau. Bos yang bagus nih sentiasa suppprt ativiti artis di bawah naungan beliau. Paling best bila big boss cakap untuk setiap filem Yana, akan ada 1 hall untuk Yana Super Friend tapi paling buat aku teruja bila dia cakap akan ada special gift buat ysf sekiranya filem yana Box Office wooahhh. So korang, sila lah support Yana Samsudin. Heeeee.

Lepas habis celebrate, kitaorang tak terus balik woaahh. Malam tu, Yana cakap dia nak makan Balitong tapi aku diam jek sebab tak tahu apakebenda. Nak tanya segan kang kena gelak tak sudahhhhh. Punya nak tahu, aku follow jek lagipun bukan senang nak hangout lama – lama kebetulan pulak dekat area Damansara kompem aku takkan menolak punya.Amboii Kak Long, haus sangat ye sampaikan kita snap tak tengok. >.< 

Haaa ni lah dia rupa Balitonggggg. Rupanya siput sedut tapi ajaibnya malam tu selamba badak aku sedut dan telan tanpa rasa pelik. Bukan apa, kalau siput ni memang payah bebenor aku nak telan rasa macam gigit batu jek tapi mesti rupa dia gelap senang aku ngappppp sedas dua. Terima kasih ye NEdz sudi ajar aku cara nak makan benda alahhh ni. Pandai jugak aku makan akhirnya. Huwarghhhhhhh!

Haaaaaaaaaa cer tengok muka Kak Yongggg. Macam tak puas hati jek? Teringat pulak filem adnan sempit bila tengok muka Yana seyes macam nih.

P/s: Terima kasih buat Yana Samsudin dan jugak ysf yang berkongsi kegembiraan bersama daku. Lain kali, harapnya dapat jumpa dan hang out lagi dengan korang semua.

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });