0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waaachaaa..

Suara kami punya konsert dah lama sebenarnya tapi aku baru berkesempatan nak hapdet. Punyalah malas sekarang ini sampaikan semua aku peram jadi pekasam. haha!

Event ini aku dapat dari nuffnang jadi mekasih bebanyak buat nuffnang yang bagi free tiket untuk aku, nisa dan juga Cik Epal.

Sopan jer Cik Epal gonjeng.

Time ini aku dah melilau selama dua jam lebih sampai kebosanan. Dengan panas terik menunggu jam 7.00 malam, kerja kitaorang bergosip sambil bergambar. Tapi yang bergambar itu bukan aku but budak suka menaip. Muahahahaa!

Yuyu Musa pun ada temankan aku. Baidewey, kalau konsert gini, memang senang nak dapat tiket free. Korang datang melilau mesti ramai yang akan hulurkan tiket. Nak kata artis tak best, malam tu aku rasa terbaik gila performance artis yang ada tapi mungkin kurang promotion kot?

Superhamzah yang berangan nak jadi Superman. Weh, dah jadi oltromen ada hati mau terbanggggg! Muahahhaaaa!

Last but not least with Maria Elena. Aku ini bergambar malu – malu kucen apatah lagi nak sembang kencang. Memang hancur terutama kalau dengan blogger femes. muahahahaa.

Last picture sebelum kitaorang masuk dalam stadium. Dalam banyak konsert selain Paramore, suara kami memang terbaik dan aku suka perfomance dari Nelly dan jugak Faizal Tahir. Memang terbaik woaahhh buat aku rasa nak melompat sama. haha!

 

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });