0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Demam! Demam! Ohhhh Mai aku demam lagi. Celcom asyik nak buat aku menggila dengan offer yang superb marvellous! Kali ni, tawaran terbaru yang dah beberapa minggu keluar kat tv adalah Pimp My Ride, Whatchuwaaaaaaaaaaant! Arghhhhhhhhhhhhh gila kentang sungguh. Apa yang best, korang langgan dan mungkin kereta kesayangan bakal menjadi kereta tercantik pernah korang miliki. Huwarghhhhhhhhh if my dream comes true la kan?

Apa perasaan korang bila orang offer FREE untuk modified kereta menjadi super canggih? Mesti tak lena tido mungkin selamanya rasa semuanya hanya mimpi yang sebenarnya adalah bukan lagi fantasi. Kenyataan meyhhhhh! Ohhh harapan harapan harapan sila menjadi kenyataan! Macam mana nak menjadi antara mereka yang bertuah ni?  Mudah jek, korang cuma perlu langgan Xpax kemudian dail 128# dan pilih pack yang korang nak! Tak susah pon kan?

Kalau korang rasa modified kereta belum buat korang teruja apa kata kita tengok pulak hadiah lain woooo! Celcom ni murah hati bukan satu jek hadiah dia nak kasi antaranya Samsung S3, Tv dan jugak barangan lain bernilai Rm10,000 setiap hari. Aku ulang ye, setiap hari hadiah disediakan untuk pelanggan yang setia. Eceh, harap – harap aku bertuahlah kan ye dak? Hikhik

1 Celcom, Please Pimp My Ride!!!

Kalau korang tengok atas tu, ada pilihan Pack korang boleh pilih yang dipanggil Pick A Pack iaitu 1. Surf, 2. Fun, 3. Talk n Text n Surf dan 4. Talk n Text. Ikutkan setiap hari dari pukul 7 pagi sampai 7 malam, 7 malam sampai 7 pagi aku asyik langgan Pick A Pack nihh tapi masih belum lagi bernasib baik walaupun kredit yang dihabiskan tu tak sempat guna sangat pun. Nak menang punya pasal la kan. Hukhuk

198101 201519276538066 7098393 n Celcom, Please Pimp My Ride!!!

Kenapa aku nak sangat Celcom pilih kereta aku untuk Pimp My Ride? Ikutkan setiap hari aku dah join bagai nak rak dari hari permulaan Celcom mulakan offer. Haaa cuba tengok tarikh entri Pimp My Ride Whatchuwant yang aku idamkan sebelum muncul entri sekarang. Gigihkan aku join tapi semangat yang lebih menangnya pun entah dapat ke idak belum tahu? Tapi orang kata tuah ayam nampak kat kaki mungkin tuah aku pada civic? Kalaulaaaaa semuanya menjadi kenyataan. Dail 128#. Dail! Dail! Dail ye!

Ekceli kereta civic aku nih tak menampakkan kekacakan sebenar sejak kena langgar dengan budak motor masa raya sebelum ni. Bumper memang tercabut plus side mirror patah sebelah. Sedihnya motor tu rilek jek takde cedera apa tapi yang cedera teruknyaaaa hati aku yang remuk tak terkata. Kereta ni boleh dikatakan nyawa yang aku dapatkan dengan berikat perut selama 2 bulan. Satu – satunya impian yang aku dapat penuhi setelah berhenti kerja dan bergelar blogger sehingga hari ni dan ramai yang pelik dengan aku yang hanya setia dengan nuffnang. Baidewey, takde yang mustahil kalau kita percaya dengan apa yang kita buat. Rezeki ada di mana saja selagi kita tak pernah berhenti berusaha. Nuffnang memang terbaik meyh! ^_^

Kalaulaa Celcom bagi peluang make Over kereta nih kat aku haaaaaaaaaaaaaa aku nak err kereta dimekap seperti Honda Civic MUGEN RR yang menggunakan Enjin K20A dengan maximum Horsepower  240hp at 8,000rpm dan 160lb-ft pada 7,000 revs.

d1

 Ini dia kereta idaman aku Honda Mugen RR. Cool tak?

Kalau dapat enjin K20A mesti boleh memecut dengan rasa seronok. Yahuuuuuuuuu! Harap – harap kereta aku menjadi pilihan walaupun selalunyaaa nasib aku ni tak pernah bertuah. :’)

Amacam? Smart gile ye dak? Aku suka gila dengan bucket seat recaro yang ada labelling Mugen RR tambah pulak dengan warna hitam  merah perghhhh memang bersinar mata aku dibuatnya. Tapi kalau tambah xbox takpun ps3 kat dalam kereta nih cun jugak boleh main games time bosan.

m

Dapat pulak tambah Sports Rims & Brembo Disc Brake. Aduihhhh jangan berharap sangat kang aku telan air liur jek nih.

j1

Aku nih tak berapa nak minat dengan pintu yang macam boleh terbang tu lagi seronok kalau mekap tebal kat dalam kereta dengan tahap kelajuan yang smooth perghh memang superb! Tapi boleh ker semua nih jadi kenyataan? Ehhh percaya pada rezeki ye dak? Hukhuk.

c1

Spek lain yang aku berminat nak tambah;

Push-Start Button

Carbonfibers rear bumper dan spoiler

Twin Exhaust + Rear LED light

Kenapa aku pilih merah? Haaa mestilah sebab blog aku dah merah, kasut dengan baju tak payah cakaplah semua jadi merah jadi kali nih aku berharap sangat Celcom dan Nuffnang akan pilih kereta aku untuk menjadi yang bertuah. Aku berharap entri nih terpilih kerana  aku menulis dengan penuh harapan dan kesungguhan dan jugak percaya takde yang mustahil kalau kita berusaha sehabis baik. Iklan! Iklan errrrr setiap hari woooo aku asyik dail 128# tapi tak pernah menang. Harap kali nih tuah menjadi milik civic kesayangan. Hikhik

Nak menang besarkan? Meh Dail 128# u’olls..

P/s: Kawan -kawan sekalian, mehlaaa dail 128# mana tahu korang bertuah? Apa pendapat korang dengan Mugen RR ni? Atau korang rasa ada spec yang lagi canggih? Harapnya Celcom dan Nuffnang bermurah hati nak pilih entri aku pulak kali nih ye dak?

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });