0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

BEee

Lately, suka benor aku update pasal duit! Duit! Duit! kahkahkah! Baidewey, saja nak berkongsi dengan reader aku pasal nuffnang lagi. Tahun lepas, blog penmerah sunyi dengan buffered earning jadi bermula dari awal Januari baru ni, alhamdulillah semakin banyak buffered earning yang parking dalam slot iklan nuffnang dalam blog penmerah. ngeh3~

Haaaa siapa kata tak boleh buat income dengan nuffnang? Untuk pertama kali, bulan ni aku akan cash out semua hasil buffered earning yang berjaya ditawan selama beberapa bulan. Tanpa sponsored post woo! Hampir Rm1k jugak aku dapat. Syukur lagi. Terima kasih nuffnang. Sayang nuffnang ketat2. Bodek? Takde makna! Bila orang bagi income haruslah berterima kasih ye dak? kekeke!

 

Jom semua buat duit dengan nuffnang. Untung sabut timbul, untung batu tenggelam la ye.haha! Entri ni aku buat bukan nak bodek apalagi nak mengampu since dah 2 tahun aku dengan nuffnang, aku takde kebolehan membodek orang. Maybe sebab tu lah kot peluang tu lambat muncul buat blog penmerah. Apa yang aku mampu bagi hanya usaha dan kebolehan yang ada untuk menjadi antara blogger yang bagus. Aaaihhh bagus ker? haha! Takpe, usaha lagi! Kalau dah Allah tentukan rezeki kita setakat tu, bersyukur dan hargainya selagi ada. Ngeeeeee.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });