0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Dockers® kini mengeluarkan koleksi terbaru sempena dengan musim winter. Pastinya berita gembira bagi peminat Dockers® Alpha Khaki’s yang sekian lama menunggu koleksi yang lebih khaki’s.

DSC01017

DSC01023

Aku tak nafikan seluar Dockers® ini antara yang paling stylo dan menjadi pilihan bagi lelaki terutamanya. Design terbaru ni lebih slim fit dan menawarkan ciri yang lebih tajam pada bahagian kaki dengan warna yang Riviera Blue perghh nampak lebih menonjol.

Kesemua koleksi ni korang boleh mula dapatkan pada pertengahan May yang mana dah available pun sekarang. Berbanding baju, koleksi seluar lebih menawan kan? Amacam? Jom serbu dockers!!

DSC01027

DSC01028

Note: Gambar di ambil menggunakan Sony Nex-3n.

 

[nggallery id=5]

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });