0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Bersempena dengan hari Ibu 2013, Pandora yang terkenal dengan pelbagai barangan kemas yang unik dan cantik sekali lagi memperkenalkan Limited Edition Pandora Bear My Heart khas untuk ibu tersayang. 

Penampilan koleksi barangan kemas ini nyata mampu mengubah minat wanita terhadap pemakaian barangan kemas yang lebih ringkas dan sekarang ini, aku rasa semakin ramai golongan remaja yang mula berminat dengan charm dari Pandora.

IMG_1974

IMG_2071

Teddy Bear Charm dari Pandora ini sesuai juga dijadikan sebagai hadiah untuk bakal – bakal ibu. Koleksi terbaru termasuklah  Teddy Bear Blue Bow charm,  Teddy Bear Pink Bow charm dan jugak  limited edition silver Teddy with 14k Gold Heart. Haa kesemuanya cantik menarik.

IMG_1944

Adik Mia Sara Nasuha dengan koleksi charm Pandora. Untuk mereka yang berminat untuk mendapatkan barangan kemas dari Pandora, bolehlah dapatkan di Bangsar Village II, Alamanda Putrajaya, Kuala Lumpur International Airport, Empire Shopping Gallery, Subang, 1 Mont’ Kiara, Mid Valley Megamall, Tropicana City Mall, Gurney Plaza, Penang, Setia City Mall, Shah Alam, Paradigm Mall, Kelana Jaya dan boutique kiosks di Pavilion Kuala Lumpur, Suria KLCC, Tangs 1 Utama dan Pandora jewellery counters di showroom Ampang Point Habib.

Happy shopping!!!!!!!!!!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });