0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

 

Waaachaaa.

Woaaaahhhh entri berhabuk dari aku iaitu Konsert Virtual Yuna yang pertama oleh Hotlink ditonton secara private di Bangsar Shopping Complex oleh para media. Hari tu, aku dah dapat pergi untuk media press invitation untuk unlock 10,000 tiket konsert Yuna tapi kali ni boleh tengok kat screen besor beramai – ramai. Seronok meyhhh!

Malam tu, ada 2 lagu yang Yuna nyanyi tapi menariknya kali ni, Yuna bagi peluang pada peminat dia untuk namakan sendiri Lagu tersebut. Time dengar tu, aku boleh layan maknanya aku rasa tak lama lagi mesti jadi HIT. Woaaahhh perasan meyhhh! Meh hentuk kepala kat dinding 10x. Tapi kan memang sedap la lagu Yuna yang baru tu bezanya cuma tak boleh nak makan aje. wuwuwu..

Tadi aku try jugak nak donlot hajat dihati nak dengar berpuluh kali lepaskan kerinduan tak dapat jumpa Yuna malam tu. Kalau nak dengar single terbaru Yuna, korang boleh masuk ke MusicUnlimited sebab bukan setakat ada lagu tapi lirik sekali. Layan!

Dah tengok lirik tuu, cuba laaahhhh teka dan menang untuk single terbaru album yuna kali ni. Tak susah pun cuma taip aje dalam box kosong tu. Kalau tak tau sangat nak letak tajuk apa, taip aje nama sendiri pun bolee. Kang bertuahhh dapat jumpa Yuna. Muahahahahaaa.

Lately, kalau pergi event mana – mana semestinya berteman sape lagi kalau bukan team aku zuhry darkbatman. Dia pun dapat invitation jugak sekali dengan Nisa Kay.

Salah satu sebab aku suka pergi event sebab boleh makan dengan free. Setakat ni, paling sedap kat Hotlink sebab makanan dia mewahhh meyhhh. Sampai aje terus aku tak sabar – sabar penuhkan perut sampai sendat. Diet? Ohh aku lupa pulak tengah berdiet bila tengok menu yang menyelerakan.

P/s: Aku cuba nak download lagu Yuna yang terbaru tapi tak dapat entah aku yang tak tau atau internet yang slow?

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });