0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

dbmDSC09978

Minggu lepas aku berkesempatan untuk tengok lebih dekat tentang cara nak buang lemak tanpa melalui pembedahan yang dipanggil liposonic di Beverly Wilshire Medical Centre di Wisma Dijaya. 

DSC09913

Apa benda Liposonic? Liposonic ni merupakan rawatan tanpa pembedahan dan selamat digunakan dan merupakan sistem dengan keupayaan ™ Contouring Custom yang mensasarkan untuk menghapuskan lemak. Pendek kata, Liposonic ni adalah cara terbaik bagi mereka yang ingin hilangkan lemak tanpa perlu berdiet mahupun melakukan pembedahan.

dbmDSC09928

Sedikit briefing yang diberikan sebelum penerangan secara lebih detail dilakukan.

dbmDSC09950

Proses Liposonic ni tertumpu di kawasan abdomen dan tidak akan meninggalkan kesan berparut dan setiap rawatan boleh mengurangkan sebanyak 1 inci. Kesan pulak dah boleh nampak antara 8-12minggu. Rawatan ni hanya memerlukan masa selama sejam saja!

dbmDSC09957

Alat rawatan sistem Liposonix ® diletakkan di kawasan yang ditumpukan. Ultrasound berintensiti tinggi tertumpu (HIFU) tenaga memberi tumpuan kepada lemak yang telah difokus dan memusnahkan sel-sel lemak di bawah lapisan kulit

dbmLiposonix_Abdomen

Satu luka berterusan dibuatkan pada lemak yang hendak dihilangkan tetapi tidak akan membahayakan pada kulit korang. Tisu lemak akan dibuang melalui proses penyembuhan semulajadi badan. Maklumat lebih detail tentang liposonic ni korang boleh layari www.solta.com.

Beverly Wilshire Medical Centre

Level 8 & 9, Dijaya Plaza, No. 237 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur

Tel : + 60321182888/ +60192382888

Email : enquiries@beverlywilshiremedical.com

dbmThermage Treatment_different tip

Selain dari hilangkan lemak, Wilfire jugak menyediakan teknik Thermage  untuk rawatan muka dan leher yang mana dengan rawatan ni, korang boleh mendapatkan kulit muka yang lebih cantik dan licin. Selain itu, rawatan ni sesuai jugak untuk hilangkan kedutan dan masalah jeragat yang seringkali paling sukar nak diatasi.

Maklumat lanjut untuk rawatan muka ni, korang boleh dapat di www.thermage.com atau dapatkan detail seperti di bawah;

 

Beverly Wilshire Medical Centre

Level 8 & 9, Dijaya Plaza, No. 237 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur

Tel: +603 2118 2888 / +6018 238 2888

Email: enquiries@beverlywilshiremedical.com

Business hours: Monday-Friday 8am-2am / Saturday 8am-3am

 

Enhanze Medical Aesthetics Centre

Suite 206, Level 2, Block D, Phileo Damansara 1, No. 9, Jalan 16/11, Off Jalan Damansara, 46350 Petaling Jaya, Selangor

Tel: +603 7960 1788 Fax: +603 7960 2788

Email: customercare@en-hanze.com

Business hours: Tuesday – Friday 10am-2pm / Saturday 10 am-5pm

 

Dr Alice Total Wellness Specialist

No 62-1, Jalan Maarof, Bangsar Baru, 59100 Kuala Lumpur

Tel: +603 2282 0994 (Bangsar) / +603 3324 6994 (Klang)

Email: info@alice2u.com

Business Hours: Monday-Saturday 10am to 8pm

 

Klinik Ko (Puchong)

52A, 2nd Floor, Pusat Perdagangan 1 Puchong, Jalan OP 1/5, Off Jalan Puchong, 47160 Puchong, Selangor

Tel: +603-8076 4713 / +603 8076 4715

Business Hours: Monday-Friday 10.30am-7pm / Saturday 10.30am-6pm

 

Sands’ End Aesthetics @ Klink Ujong Pasir

71E & 71F, Jalan Ujong Pasir, Ujong Pasir, 75050 Melaka

Tel: +606-2862988 / +606-2838388

Email: sandsend@sands-end.com

Business Hours: Tuesdays-Saturdays 9am-1pm, 3pm-5pm / Sundays and Public Holidays: 9am-1pm

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });