0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Lebarkan Deria Rasa Dengan LG Cinema 3D Smart TV

Salam..

Semakin hari aku rasa teknologi makin cepat gila bergerak tak sempat nak merasa yang baru keluar tup tup ada lagik yang latest. Kali nih, aku nak share dengan korang kenapa aku nak meluaskan Deria Rasa Dengan LG Cinema 3D Smart TV. Sebut smart tv, aku rasa ramai yang tahu TV yang dilengkapi dengan teknologi canggih yang boleh buat korang taknak bangun dari sofa. Perghh kalau dapat sambar satu.

3D Smart TV haa terbayang gambar yang keluar kat TV macam real punya kira macam tengok kat depan mata. Buat aku teruja bila tahu LG smart tv nih rupanya dilengkapi dengan CINEMA 3D teknologi.  Tak payah korang nak pergi menonton filem kat wayang lagi dah, duduk kat rumah beli popcorn haa nak kuak lentang pun boleh. Takde siapa nak marah meyhh. Kahkahkah!

Apa guna ada deria rasa kalau tak digunakan sebaiknya? Haaa deria rasa yang patut aku asah kasik tajam tuh haaa part sound system. Didatangkan dengan LG CINEMA 3D Sound Blu-ray™ Home Theater, tv nih jugak dilengkapi dengan 3d sound wooahhhh yang diletakkan kat bahagian atas Smart TV manakala main speaker kat bahagian mendatar dan bunyi 3D menghala ke depan mewujudkan sistem bunyi yang sempurna. Terbaik meyhh.

 

 Tak cukup nak lebarkan deria rasa kalau aku tak try remote kontrol smart tv. Bagi aku yang minat tv, benda first selain rekabentuk tv, remote kontrol perlu nampak smart. Tak nampak smart kira nampak stylo pun boleh. Dari review yang aku baca, katanya remote kontrol LG Smart Tv nih boleh menaip. Maksud aku, kita boleh menaip macam dalam telefon? Huwarghhh gila gempak seyhhh!

P/s: Maklumat lanjut, korang boleh masuk ke Info LG Smart TV. Manalah tahu korang berminat nak tengok dengan lebih dekat. Haaa jom3!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });