0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Linkin Park hadir ke Malaysia selepas 10 tahun untuk konsert Linkin Park ‘Living Things’ World Tour Live In Malaysia 2013 sebentar tadi di Stadium Nasional Bukit Jalil. Hampir 20,000 orang peminat membanjiri stadium walaupun hujan sejak tengah hari tadi. Daripada 20,000 peminat tersebut, 5,000 orang terdiri daripada pelancong asing.

Konsert ini bermula pada jam 8.45 malam dan tamat sekitar jam 10.15 malam. Mereka menghiburkan para peminat dengan 22 buah lagu yang terdiri dari album pertama hinggalah yang terbaru.Antaranya Faint, Papercut, Numb,In The End, Burn It Down dan Somewhere I Belong. Mereka mendendangkan lagu Tinfoil sebagai pembuka tirai dan diakhiri oleh Bleed It Out.

Walaupun hujan namun para peminat tidak berganjak malah semakin layan dengan alunan lagu-lagu yang dinyanyikan oleh Mike Shinoda dan Chester. Konsert ini dibawa khas oleh The Wonderland + serta disokong oleh Ministry Of Tourism And Culture Malaysia, Malaysia Major Events dan Visit Malaysia Year 2014.

 [nggallery id=21]

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });