0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Woaaahh entri pergi genting dengan langkawi belum aku update tapi kali nih fresh dari ladang punya. Aku update live dari Awana Genting Highland, Golf & Country Resort. Sekali lagi, aku dapat invitation dari nuffnang untuk enjoy extreme sport kat sini. Sebelum nih berkali naik genting, aku tak pernah pulak perasan rupanya Awana Hotel nih kat bawah jek.

Haaaa, first time sampai terus berposing sakan. Dah nama blogger tak sah kalau takde gambar ye dak? Cantik jugak hotel ni tambah pulak penuh dengan pemandangan hijau, perghhhh sejuk jek hati bila sampai sini.

Antara blogger yang hadir untuk mencabar diri dengan extreme sport.

Tak semua blogger yang datang kali nih muka familiar ada jugak blogger baru antaranya Mira. Baru jek kenal tadi belum sempat aku nak interview pape. Ecehhh, macam reporter pulak kan. Feeling lebih sungguh.Kahkahkah!

Sampai jek terus bersiap dengan baju ala bersukan katanya ada archery dengan treasure hunt. Aku dah lama tak bersukan entah larat ke tak bantai jek. Dengan trek pendek, muka tak mekap nampak selebet sungguhlaaaaa. Sebelah aku tu nama dia Dee Lin. Masa kat genting sebelum ni, dia banyak assist kitaorang tapi bila join aktiviti lasak dengan dorang rasa tak macam janggal. Aku tak sangka pulak evangalist Genting memang terbaik! Sesuai dengan jiwa muda yang mencari aktiviti best untuk diredah. Muda ker aku? Kahkahkah.

Banyak aktiviti best yang genting offer dan paling seronok sebab kalau sebelum nih kepala hotak aku cuma fikir ohhh genting cuma ada taman tema untuk having fun jek tapi sekarang rupanya banyak lagi aktiviti best yang menunggu untuk korang lenjan cuma kena explore lebih mendalam aje. Nak tahu extreme sport apa yang aku join, nantikan entri terbaru nanti ye. Wuwuwuuu.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });