0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Photobucket

Perrghhh! Perghhhh! Perrghhh! Pengsan seminit! Tuuu dia penangan bila tengok hero Captain America dan akhirnya filem 2012 yang aku tunggu selama berbulan – bulan The Avengers! Weeuheeuuuu tak sabarnya nak tengok kat panggung.

Dalam filem nih, ada 7 superhero yang bakal menyelamatkan dunia. Macam mana laa kan dorang bergabung menentang pihak musuh bersama – sama mesti tak berkelip mata aku nanti. Kahkahkah!

Waaaaa ohsemnyaa superhero nihh. Dalam 7 orang superhero, aku minat gila dengan dorang bertiga terutama Chris Evan. Lakonan dia perghhh memang mantop! Oke, pengsan lagi. Wuwuwuuuu..

Tapi apa guna minat aje kan? Kalau boleh aku pun teringin nak jadi superhero macam dorang. Cerr teka superhero macam mana aku nak? Haaa tak payah la teka mesti korang tak tahu. Kahkahkah!

Aku taknak jadi superhero yang ada kuasa untuk fizikal tapi aku lebih suka macam Alice Twilight woohoooo boleh ramal masa depan meyhhh tapi aku nak extra super power yang boleh kawal pergerakan orang jadi bila orang nak buat jahat dah konpem laa tak dapat. Kahkahkah!

Super power dah ada tapi costume macam mana pulak kan? Ecehhh nak jugak ada kostum. Errrr kalau kostum nih aku suka dengan design dalam filem Resident Evil. Nampak elegan dan senang nak bergerak ke sana sini. Stylo ye jugak!

Tak dapat jadi betul – betul tapi dapat kongsi dengan korang pun dah cukup bagus sesangat. Berangan jek lebih tapi apa salahnya sesekali jek pun. Alaahhh macamlah korang takde impian nak jadi macam superhero kan? Dulu – dulu masa kecik mesti ada punyalahhhh. Muahahaaaa.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });