0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Salam..

 

Sekali lagi buat kali kedua, aku buat Giveaway untuk Reader blog Penmerah.com. Mesti ada yang tak sabarkan? Hadiah apa pulak kali nihhh? Hurmm aku ada lebih kurang 60 hadiah untuk give out kat korang yang rajin dan nak hadiah free.

First of all, terima kasih dulu buat sponsor yang sudi nak support giveaway aku kali nih;

Ziera Zain

Nisa Kay

Alyza

Yana Yassin

Amely Afandi

Yana Nanako

Syarat;

1. Buat entri ‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’

2. Likes Fanpages Penmerah.com

3. Copy Banner dan Link kan ke Entri GA Penmerah.com.

4. Tag 3 orang kawan

5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!

6. Jangan lupa Follow twitter aku untuk tau PENGUMUMAN SEMASA tentang GA ini.

P/s: Pastikan link entri korang tuh link entri GA bukan link blog jek. Senang untuk aku terjah nanti! Baidewey, setiap minggu akan ada hadiah bagi Top Komentar berupa wang tunai. Takdelah banyak tapi kalau korang nak, kena lah rajin masuk blog penmerah.com. Macih. Macih. Macih.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });