0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

es1

Waaaaaaa! Ganjaran! Ganjaran! Ganjaran menanti  eksklusif untuk pelanggan Celcom. Kali ni paling senang nak menang Cuma TEKA & Menang.

escape 2

Sebelum tu mesti korang tertanya –tanya, apa kebenda ESCAPE ni? ESCAPE merupakan dunia hiburan peribadi anda yang boleh korang bawa ke mana sahaja selain boleh menikmati pelbagai video hebat, filem, berita, acara terkini dan banyak lagi, semuanya setempat.

Pluss boleh menonton menerusi telefon bimbit, komputer riba, tablet dan komputer peribadi, lancar dari peranti ke peranti. Panjang lebar aku bagi korang nampak dengan jelas tentang ESCAPE.Memang best sebab ada banyak gila koleksi movie so tak perlu nak mencari CD apalagi nak mendownload. Semua mudah dengan ESCAPE bebeh! Yeeahhhhaaa!!

 Cabaran meneka oleh ESCAPE

Apa yang korang kena buat adalah meneka dengan mudah lelaki MISTERI di dalam VIDEO yang korang boleh layari di www.ESCnow.com .

Dalam video tersebut, seorang lelaki dilihat sedang berlawan dengan beberapa orang musuh sambil menunjukkan aksi kung fu, tapi mukanya tidak kelihatan. Ia diakhiri dengan paparan dekat tangan lelaki tersebut kelihatan cuba mencapai sesuatu menerusi riak air.

 Siapa Dia?

Lelaki ni mungkin adalah orang Malaysia dan mungkin jugak Asia. Apa pun, meh aku bagi korang serba sedikit pembayang untuk teka dengan mudah dan menang dalam Ganjaran ESCAPE.

Pernah ke Shanghai sebanyak dua kali. Dalam rush hour, tiga kali.”

Pernah membimbing ‘The Kid’. Kemudiannya menjadi ‘The Master’.”

Pernah berlakon bersama Owen Wilson dalam Shanghai Noon

Dikenali sebagai Mr. Nice Guy.

Teka dengan tepat dan anda boleh memenangi ganjaran hebat di ESCAPE!

Tonton Video di www.ESCnow.com

Teka Lelaki Misteri di dalam Video tersebut

Hanya SMS jawapan ke 20888

 Korang boleh hantarkan seberapa banyak jawapan yang anda mahu!

Eksklusif untuk pelanggan Celcom

Untuk maklumat lanjut, klik sini sekarang! 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });