0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Korang pernah simpan Impian nak jejakkan kaki pergi Kota London? Haaaa kali nih dengan bangganya Samsung bagi peluang untuk sesiapa yang mempunyai blog dan suka buat video untuk join Samsung Global Contest. Korang cuma perlu menulis dan pandai bermain depan kamera tak perlu banyak syarat haa bolehlaa mencuba nasib. Mana laa tahu bertuahkan?

Apabenda Samsung Global Kempen? Sebenarnya, Samsung mengadakan kempen untuk blogger bersempena dengan Sukan Olimpik London 2012 di mana selama 8 tahun berturut – turut Samsung memberikan sumbangan yang besar dalam sukan olimpik bermula tahun 1998-2012. Woaaahhhh lama gila! Bertambah best sebabnya bukan setakat Malaysia jek join tapi UK, France, Australia, Singapore, Belgium, Brazil, China, Germany, the Netherlands, Russia, Spain and Thailand. Nama pun global ye dakkk!

Kalau korang ada kelebihan berimaginasi yang tinggi dan teringin sangat nak merasai peluang menikmati tempat terbaik kat Kota London, memang aku galakkan korang join. Sekali dalam seumur hidup belum tentu dapat merasai peluang hebat nihhh.

Bayangkan Kota London yang indah dengan keghairahan Sukan Olimpik perghhhhh mesti pengalaman yang takkan dapat dilupakan. Bab berangan memang seronok tak hengat. Kahkahkah! Jadi, nak peluang keemasan nih meh tengok syarat dia..’

 

Syarat:

Submit video 30 saat korang dalam BAHASA INGGERIS ”Kenapa Korang adalah pilihan tepat untuk mendapatkan stories terbaik di kota london”.

Paling penting. Korang kena konfiden dan bertenaga selain mempunyai minat yang mendalam untuk menerokai Kota London. Siapa laa yang takde minat nak pergi London tuh memang pelik. Kahkahkah!

 

Menjadi unik seharusnya ada identiti tersendiri dan perwatakan yang menarik selain banyak menggunakan laman social untuk berinteraksi. Tapi kalau korang petah bercakap dalam video dan blog perghhh memang kelebihan untuk menang. Tarikh akhir untuk hantar video adalah pada 29 April 2012. Nak tahu lebih detail, apa kata korang layan video istimewa dari Jamie Oliver.

 

P/s: Jemputlahhh ye join ramai – ramai. Semuanya akan ditanggung oleh Samsung cuma korang bawak diri melenggang kangkung. Jomlah ye join sekarang mana tahu boleh menang?

 

 

JOIN SEKARANGGGG!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });