0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaaa..

Alhamdulillah akhirnya semalam dapat jugak aku menjayakan misi 1k trafik untuk blog penmerah.com tanpa entri seo ataupun referral dari mana – mana blog. Yahuuu, meh hentak kaki beramai – ramai. Muahahahaaa.

Trafik tak konsisten aku selama beberapa hari ni. Baidewey, start semalam baru aku tahu ramai yang suka dengan entri fitness. Sekali aku up entri, sejam saja average hampir 200 visitor yang masuk. Terkulat – kulat mata aku nengok. Bukan tak percaya cuma entri biasa aku tak best ker? Perasan sungguh aku ni kan? haha.

Tapi most compliment aku nak bagi dekat kawan blogger aku yang baik hati Myravea. Comel tak banner yang dia buat? Errr sepatutnya huruf pen tu bergerak – gerak tapi aku cuma print screen so bab edit design-design sungguhlaa aku failed. Sudahnya tak bergerak – gerak cuma mata aku jer yang berkelip – kelip. Muaahahahaaaaa.

Kalau korang berminat nak tempah buat header ataupun banner mungkin jugak watermark bolehlaaa kontek Myra. Macih banyak – banyak myra. Eh ehhh korang taknak ambik ker letak kat blog? Muahahahahahaa..

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });