0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaa..

Woaaahhhh hari ini dengan rajinnya aku update sampai 3 entri sehari. Nak kata rajin takdelah sangat tapi aku masih blur nak men seo dengan blog sendiri. Entah kat mana silap pun masih tak dapat nak dikenalpasti cumanya aku berharap pada entri personal aje. Sedihkan?

Kalau blog batman, aku pejam mata taip entri terus melekat kat google tak perlu bersusah payah cari visitor tapi blog penmerah, waaaaa bapak punya susah nak melekat kat google. Huii nampak sangat google tak sayang aku. Muahahahaa.

Kat blog sendiri, peliknya bila aku post pasal kesihatan rasa nak juling mata bila tengok ramai gila masuk tapi bila aku up kan post merapu, nak dapat 10 orang pun punya lah payah. 2 entri kesihatan aku hari ini aje dah up kan trafik blog hampir dekat 1k tapi belum cecah lagi laa. haha! Tak perlu kau nak bersusah payah main seo bagai.

 

Malam ni, aim aku nak dapatkan trafik 1k tanpa referral dari mana – mana blog dan juga tanpa bantuan dari google. Sempat lagi rasanya nak up kan 2 entri untuk beberapa jam yang terakhir. Apa aku dapat dari kerajinan up entri? woaaaaahhh banyak meyhhhh tapi yang aku nak satu jer ”Kepuasan Berblog”.

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });