0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Waachaaa..

Dalam life aku banyak benda yang buat aku hapi. Nak letak dalam list sini rasa nanti semua orang boleh muntah. Kalau kata saat gembira semestinya perkara yang membuatkan setiap masa kita tersenyum bahagia. Bagi aku, saat yang buat aku rasa hapi bila berada bersama keluarga. Tapi itu dulu time arwah ayah aku masih ada. Sejauh mana kita melangkah, sebanyak mana duit yang kita dapat takkan sama dengan nilai kasih sayang dari keluarga. Oh yes, aku rindu arwah. :)

Selama aku bergambar sana sini rasanya aku tak pernah setiap masa tersenyum bahagia tanpa henti. First time aku rasa holiday yang aku pergi kali ni sangat bermakna. Aku pergi nun jauh di seberang sana Universal Studio Singapore. Wuwuwuuuu memang seronok.

 ”A picture is worth a thousand words”. 

Seee, hampir semua gambar aku sepanjang kat Singapore tersengih – sengih tak hengat. Feeling – feling dah sampai kat hollywood lettew. Muahahahaaa.

Dalam banyak kenangan, aku paling suka gambar ni. Sebabnya bergambar bersama keluarga, bahagia tuu lebih daripada biasa. Haa paling tak boleh blah mulut aku pun bole pulak ternganga macam Shrek punya laaa eksited kemain. Walaupun aku rasa gambar aku paling buruk tapi yang buruk itulaaa yang paling manis untuk dikenang. Tak gitu? Muahahahaaa.

Happy Photograpy is when Everyone was Smiling! Wuwuwuuuuuuuu! 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });