0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Wooo nampak Macbook Air ni mesti korang teruja? Sama macam aku teruja dari tadi tak habis hah belum dapat lagik tuh. Eceh! Baidewey, aku nak kongsi dengan korang cara nak menang Macbook Air ini dengan mudah. Tak tahu la mudah ker tak tapi aku cuba share jugak mana tahu rezeki korang ye dak?

Sebelum ni aku pernah share dengan korang macam mana aku dapat duit dengan mudah jugak dari Says.com dan alhamdulillah selama seminggu join benda alah ni dah hampir rm200 aku dapat.  Rm200 boleh aku buat duit raya nanti. hikhik

Kali ni says.com buat content paling mudah iaitu menang Macbook Air dengan hanya share link di wall facebook korang. Caranya memula korang kenalah register dulu website says.com  dan akan diberi link untuk join kontes. Ada 3 step yang korang kena isi mudah jek tak rumit mana pun pejam mata seminit dah siap. heeeee.

Dah siap isi semua yang dia nak ( 3 benda jek ) haa korang dah boleh mula share kat facebook dan twitter. Kalau kawan korang yang klik dan menang Macbook tu, korang pun turut sama dapat. Adil dan saksama gitewww. Semakin ramai korang kumpulkan kawan yang share, haaa peluang dapat Macbook ini lagi tinggi.

Join Says.com

P/s: Harap-harap tuah menjadi rezeki aku kali ni. hikhik

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });