0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Nuffnang Birthday? Ohh yeahhhh! 27hb Februari merupakan hari ulangtahun ke 5 buat nuffnang jadi sempatlah aku berkongsi kegembiraan dengan mereka yang datang. Baidewey, aku tak tahu rupanya ada sesi potong kek bertingkat – tingkat sebabnya hampir 2 jam aku sesat kat area kl. Asal pergi event, mesti gps aku tuh hampeh merajuk tak tentu pasal. Credit gambar buat CikLilyPutih dan jugak Safwan Asyad

Warghhhhh syhhhhhh sempat bergosip dengan Thara Sofian. Malam tuh yang membezakan blogger dengan nuffies adalah kaler baju sebabnya dorang kena wearing all black! Setiap kali event, Thara punya dressing mesti up to date! Lupa nak mintak tips. Huhu!

Masa aku sampai kat party, yang jadi MC tak lain tak bukan DJ Fat Faith dari FlyFm the coolest station radio! Acara potong kek aku terlepas tapi ada lagi acara teka tajuk filem. Seorang blogger naik kat pentas sambil buat isyarat, kitaorang kat bawah meneka dengan eksited untuk menang hadiah.

Aku dengan Ziera Zain sesama biru! Budak konklusi yang complicated nak sebut nihh tersangatlah eksited masa menang t shirt nuffnang padahal aku pun monang aperrr? Ko hado? Kahkahkah!

Dah penat – penat kena teka filem, ada lagi tuh haaa acara catwalk sambil menten tisu kat atas kepala. Nasib baik aku tak jadi volunteer kalau tak, konpem aku yang tersembam dulu kat atas stage. Kahkahkah!

 FIO Bands yang buat persembahan malam tuh. Sempoi jek!

We’re the bloggers! Wahhhh gitewww! Aku, Nurul, Ziera, Alyza, Cik Lily, Kak Sumi dan Madam Mondoq.

Semua nampak macam boria? Kahkahkah!

Last but not least, Happy Birthday Nuffnang! Mekasih bebanyak sebab invite aku untuk event kali nihh. Harap-harap lepas nihhh ada lagi event best untuk aku menyemakkan diri. Kahkahkah!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });