0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Korang pernah dengar broadband yang boleh guna untuk 6 laptop sekaligus? Haa kali ni aku nak berkongsi benda best iaitu P1 MiFi ( Packet One Networks iaitu MF broadbanddengan hanya Rm39 yang mungkin buat korang terus nak zappppppp sebijik tanpa berfikir panjang. Sebelum ni, aku pernah guna broadband malangnya speed agak slow dengan jumlah quota yang sikit tapi bayaran bulanan mahal, ohh tak mampu aku nak meneruskan untuk jangka masa lama. Tapi sekarang semuanya mudah dengan P1 MiFi.

P1 MiFi ini adalah singkatan kepada My personal Wifi. Kalau dulu 1 broadband mesti boleh guna kat 1 laptop tapi sekarang 1 broadband boleh guna pada 6 laptop dengan harga yang berbaloi.Paling best ada banyak plan yang korang boleh pilih samada nak guna untuk waktu singkat mahupun nak guna sepanjang masa tanpa perlu bayar lebih. Maksud aku kat sini, kita ambik plan yang dengan GB besar kira tak perlu lagi nak bayar untuk bil streamyx mahupun unifi. bestkan?

Dengan harga serendah Rm39 korang boleh pilih plan mana yang sesuai untuk dibawa ke mana saja malah buat masa ini haaa P1 dengan bermurah hatinya membuat promosi Rm39 untuk Togo Plan Rm69 dan Togo Plan MF230 (sebelum ni berharga Rm99 ) selama 2 bulan di mana korang boleh menikmati kelajuan dengan data yang besar.

483902 265049410263437 955899975 n Kembara Media Fotografi Pulau Pangkor l Days 1

Bagi aku yang suka sangat melancong ke sana sini, tanpa broadband yang laju dan ringan hidup umpama tak lengkap mesti tak senang duduk. Blogging antara aktiviti wajib setiap hari dan baru ini time aku bercuti sempat jugak diberi kesempatan menggunakan 4g devices ini dan yesss! Broadband ini memang boost up blogging level aku sebab tak perlu nak menunggu balik dari bercuti baru terhegeh-hegeh nak update. Heee.

Kali ini specialnya P1 sebab menyediakan 4 plan pilihan untuk korang iaitu Lite Usage, Medium Usage, Heavy Usage (on the go ) dan Heavy Usage ( at home ). 4 plan ini disediakan supaya menepati pilihan korang yang mungkin berbeza setiap sorang. Macam aku sesuai untuk heavy usage on the go sebabnya setiap masa kerja aku mengadap laptop. hikhik

Selain promosi yang aku cakap tadi, korang boleh jugak tengok dengan jelas beberapa lagi promosi lain dari P1 MiFi dengan harga yang berpatutan. Paling mahal dan data yang besar 25GB pada harga Rm119 tapi promosi sekarang hanya Rm56 untuk 4 bulan pertama yang mana kalau korang beli dengan telco lain pada harga RmR250- Rm400. Belum lagi dengan promosi lain tu. Haaaa berbeza gila harga dia. Perghhhh!

P/s: Sekarang ni nak online memang mudah jek semuanya hanya guna duit dan bestnya makin lama harga makin berpatutan. Suka dengan promosi P1 yang mesra pengguna tak membebankan malah membantu untuk beronline dengan lebih lama. TQ p1 untuk modem yang superb best ini. Amcam?Apa komen korang dengan broadband yang boleh guna 6 laptop untuk online?

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });