0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Biasanya kita tengok dekat Malaysia ni, yang aku jumpa parking untuk perempuan selalunya di area The Curve mesti ada tulis ”Single Female Driver” tapi tak banyak pun spot yang ada. Selain parking kereta, ada jugak  ‘Ladies Coach’ bagi perkhidmatan komuter KTM. Salah satu sebab dorang buat semua ni untuk elakkan kejadian jenayah terutamanya yang mengambil kesempatan pada insan yang lemah.

Parkir

 

Tapi kat china, tempat parking untuk perempuan memang superb high class meyhhh. Mesti orang perempuan berebut nak parking entah – entah setiap hari nak datang untuk parking ye dak? hikhik. Bayangkan parking tu siap berwarna pink dan disediakan betul-betul di depan pintu masuk shopping mall. Haaaa nampak tak dorang bagi layanan tip top untuk ladies.

Agaknya bila laa negara kita nak buat macam ni kan? Senang sikit nak parking takdelah kena tawaf 5-6 kali time weekend untuk dapatkan parking. Korang setuju tak kalau tempat parking tu diutamakan untuk perempuan? Heeeeee.

Sumber : SIni

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });