0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Peluang Berjumpa Selebriti Kesayangan di PETRONAS

1

Baru ni aku ada mention pasal http://bit.ly/like2savefor yang menawarkan hadiah bernilai Rm100k plusss korang berpeluang memandu bersama selebriti terpilih. Tapi sebelum tu, aku nak korang tengok dan simpan tarikh keramat untuk korang serbu STESEN PETRONAS yang terpilih untuk korang bersama memeriahkan suasana bersama selebriti kesayangan korang.

2

Maya Karin @ PETRONAS Station Kulai Permai, Johor
26 October
10am – 5pm

2. DJ Yoon @ PETRONAS Station Solaris Putra, Serdang
9 November
10am – 5pm

3. Shaheizy Sam @ PETRONAS Station Chica, Kelantan
23 November
10am – 5pm

 

Korang boleh menolong selebriti ini di laman web http://bit.ly/like2savefor, kat facebook pulak di fb.com/PETRONASbrands manakala twitter di @PETRONASbrands. Kat situ, korang boleh tengok apa yang boleh korang buat untuk membantu selebriti pilihan korang nanti.

Maklumat lanjut, tekan sini-à http://bit.ly/like2savefor

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas