0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Kalau sebelum ni asyik aku jek yang bercerita pong pang pong pang pi sana sini kali ni aku nak ajak korang semua pergi event yang best iaitu Clinique Beach Party di Sunway Lagoon. Kenapa nak ajak korang? Wooooo ada pelbagai games dan aktiviti menarik plusss boleh mencuba peluang untuk jadik Cover utama Majalah Cleo dan Cosmopolitan. Perghhh majalah hebat tuuuu.

Tapi nak bagi korang rasa super duper eksited lagi haaaa ada hadiah dari produk Clinique bernilai Rm2000 untuk dimenangi. 1 pemenang akan berpeluang muncul dalam 1 magazine dan pemilihan akan dibuat oleh Editor majalah Cloe & Cosmopolitan sendiri jadi inilah masanya untuk korang tunjuk bakat yang terpendam.

Selain itu, ada jugak persembahan daripada artis iaitu Dayang Nurfaizah, K-Town Clan, Diddy Hirdy, ECX Dance Crew, dan Shawn Lee yang akan dihoskan oleh JJ dan Ean hitz.fm. Perghhh memang takkan bosanlah nanti. Jomlaa join bersama – sama bolehlaaa buat tarian pantai nanti ye dak? Ecehhh macam pandai jek. Kahkahkah.

Cara nak join party ni:

Harga Tiket : Rm60 ( beserta door gift )

Tempat : Sunway Lagoon Wave Pool

Masa : 2-30 pm -6.00 pm

Tarikh : Sabtu: 14 July 2012

Dress Code : Beach Wear

Nak tahu detail lebih lanjut apakata korang masuk Fanpages Clinique dan LIKE untuk tahu setiap aktiviti dan jugak promosi yang ditawarkan. Memang menarik wooo banyak produk terkini yang diupdate dengan pantas.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });